Coating vloer opknappen Renovatie PU Coating

Coating vloer opknappen Renovatie PU Coating

De goedkope manier ven Coating Gietvloer opknappen of Coating vloer opknappen

Met een Gietvloer Coating renovatie oogt uw vloer weer als nieuw. Gietvloeren zijn net als alle andere vloersystemen onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Zeker oudere gietvloeren zijn hier gevoelig voor. Is uw huidige gietvloer versleten of zijn er beschadigingen?

 

De stappen voor gietvloer/coating renovatie

Zeer goed de vloer schuren met een zeer goed stof afzuiger.

De vloer zeer goed vetvrij maken met een onveter,juist langs de kanten.

De vloer schilderen met een PU schakelverf deze is alleen verkrijgbaar bij WOODSTOCK !

Eventueel lak laag toepassen dit kan u ook alleen in de loop paden doen.

Coating gietvloer opknappen

SNEL EEN OFFERTE RENOVATIE GIETVLOER

Coating gietvloer opknappen

Coating gietvloer opknappen

Beter maar iets duurder en duurzamer is de vloer polijsten.

schuren vloer

schuren vloer

BETON POLIJSTEN

Beton polijsten is een techniek waarbij de betonnen oppervlakken door schuurmachines worden verdicht en van een glans worden voorzien.

Door middel van een diamant polijst machine wordt tijdens het Beton polijsten het bovenste laagje van het beton, dat voornamelijk uit cement bestaat (cementhuid), verwijderd. Onder de huid wordt het kwartszand bereikt dat veel harder is dan de cementhuid. Door te schuren met een steeds fijnere “segmenten” ontstaat er een egaal, glad, verdicht betonnen oppervlak met een glanzend karakter.

BETERE BESCHERMING Coating vloer opknappen

Door Beton polijsten wordt de vloer harder waardoor loopsporen worden voorkomen. Het zorgt er ook voor dat het vloeroppervlak krasvrij is en eenvoudig te reinigen. De verdichting van het beton met een inpregneer en zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen moeilijk in de vloer kunnen dringen.

Gepolijste vloeren zijn gemakkelijk in gebruik en onderhoud en eenvoudig te reinigen met gebruik van weinig schoonmaakmiddel.

BETONVLOER OPKNAPPEN

Houtenvloer renovatie: wij regelen het voor u.

Heeft u een houten vloer op een balklaag die er niet meer helemaal top uitziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij schuren en bewerken uw houten vloer zodat hij er weer als nieuw uitziet. Op die manier is het niet nodig om een hele nieuwe vloer aan te schaffen. Is de balklaag onder uw houten vloer ook aan vervanging toe? Regelen we ook voor u!

Eerst demonteren we netjes uw houten vloer, en verwijderen we de verrotte balklaag onder uw vloer. Vervolgens vullen we de ruimte onder uw vloer op met schuimbeton. Dit zorgt ervoor dat uw woning een stuk beter beschermd is tegen vocht en schimmel. Wilt u vloerverwarming, dan installeren we die ook. Hierna brengen we een gietvloer aan van anhydriet, een gipsgebonden vloer die goed warmte geleidt. Ten slotte plaatsen we uw oude houten vloer op de anhydrietvloer en schuren en bewerken we die totdat hij er weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer informatie over het renoveren van een houten vloer? Mail ons op woonopbeton@gmail.com, of bezoek onze showroom in Obdam. Het bezoekersadres is Butter 6/Meiland 17.Coating gietvloer opknappen

Vloer Renovatie Hout

Onze vloerspecialisten werken altijd op een vaste manier tijdens het renoveren van uw houten vloer. Dit maakt het voor u als klant wel zo duidelijk en betrouwbaar.

 1. We nemen samen met u de mogelijkheden voor het opknappen van uw vloer door;
 2. Vervolgens maken we een afspraak om bij u thuis de staat van uw houten vloer te beoordelen;
 3. Zodra we weten wat er moet gebeuren maken we een plan van aanpak;
 4. Is dat nodig vervangen we de balkcontructie onder uw houten vloer en brengen schuimbeton aan;
 5. Wilt u ook vloerverwarming, installeren we die, met daarop een gietvloer van anhydriet;
 6. Nu plaatsen we uw oude vloer terug;
 7. We schuren hem op, werken lelijke plekjes weg en vullen spijkergaatjes op.
 8. Uw vloer is weer als nieuw.

Coating gietvloer opknappen

Betonvloer polijsten

Een betonvloer krijgt in de loop van de tijd versleten plekken, of de kleur ervan vervaagt. Deze lelijke plekken op de vloer doen de uitstraling natuurlijk geen goed. Als de afwerklaag versleten is wordt uw vloer bovendien niet meer beschermd en kunnen er splinters ontstaan. Al deze problemen lost u eenvoudig op door de vloer te laten polijsten. Vooral als u even geen budget heeft voor een compleet nieuwe vloer, is dit de perfecte oplossing voor het opknappen van uw betonvloer. Door het polijsten verdwijnen alle beschadigingen uit de vloer en krijgt deze weer een prachtig uitstraling krijgen. Polijsten kan overigens ook bij een nieuwe vloer; ook dan krijgt uw vloer een prachtige uitstraling. Wilt u de betonvloer een afwerklaag geven, omdat deze niet meer helemaal schoon te krijgen is? Ook dan is polijsten de oplossing. Door het polijsten verdwijnen alle vuile plekken, zodat de vloer weer als nieuw oogt. Doordat wij met de nieuwste schuurmachines werken garanderen wij u het allerbeste resultaat. Een perfect gepolijste vloer, die nog jaren meekan.Coating vloer opknappen

Coating vloer opknappen

Coating vloer opknappen

 

Coating vloer opknappen beter

Wat is polyurethaan

Wat is polyurethaan

Polyurethaan afgekort PU, is een van de vele polymeren. Het is een plasticmateriaal dat in verschillende vormen kan worden gemaakt. Harde, zachte of flexibele materiaal kunnen allemaal met polyurethaan worden gemaakt. Hierdoor heeft het een breed aantal toepassingen. Het word in de bouw vaak gebruikt als isolatiemiddel in de vorm van polyurethaan schuim.

gebruik 2 hands isolatie bijvoorbeeld tempex

Duurzaam is een  ANHYDRIETVLOER

Duurzaam is een  MAGNESIETVLOER of anders HOUTVEZELVLOER

Toepassingen

KIJK OP TEMPEX

Is PUR/PIR is ongezond en slecht voor het milieu

polyurethaan

Enkele andere voorwerpen waarin polyurethaan wordt gebruikt:

meubelbekleding
matrassen
auto-onderdelen
beschermingslagen
kleefmiddelen
wieltjes en banden
panelen uit houtcomposiet
schoenzolen
sportkledij

PU vloer polyurethaan

 

Een coating van polyurethaan (PU Coating) wordt steeds vaker gebruikt bij het maken van vloeren. Deze vloer is populair in kantoren en woningen. Het is een strakke gietvloer waar u weinig onderhoud aan heeft. De vloer wordt vaak schoongemaakt met een zeepvrij reinigingsmiddel. Vraag daarom direct een offerte aan via ons contact formulier pu vloer. Bij PU vloeren moet u er rekening mee houden dat het even duurt voordat de vloer gebruiksklaar is. Gietvloeren bestaan meestal uit drie of vier lagen, en omdat elke laag één dag moet drogen duurt het even voordat de hele vloer erin ligt.

 

Alternatief voor purschuim

 

Zelf gebruiken wij schuimbeton als alternatief . Dit materiaal is niet duur omdat de materialen die wij nodig hebben voor de productie erg goedkoop zijn. (o.a zand en water) Verder hebben wij alleen nog cementmortel en schuimmiddel nodig. Daarom blijven onze prijzen laag. Schuimbeton is ook duurzaam en wordt daarom als zeer aantrekkelijk gezien in de diverse soorten bouwkundige toepassingen. Schuimbeton voldoet aan veel eisen volgens milieu- en gezondheidsvoorschriften van de toekomst. Ook is schuimbeton volledig recyclebaar. Daarom adviseren wij om voor schuimbeton te kiezen.

 

Schuimbeton is relatief goedkoop. U moet er wel rekening mee houden dat die prijs iets kan variëren. Dit omdat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van onder meer de bereikbaarheid van de stortplek en de afmetingen van de ruimte. Wilt u een precieze prijs van ons? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

polyurethaan

polyurethaan

gebruik isolatie 2x

Naden zijn het zwakke punt

 

Isolatieplaten zijn dan wel voorzien van een tand- en groefverbinding, toch blijven de naden het zwakke punt. Een geschrankte plaatsing vangt die zwakke plek op. De naden van de buitenste laag en de hoeken aftapen, biedt nog een extra zekerheid.

 

“Goedkope tape? Bespaar je de moeite”

 

“Als je tenminste de juiste tape gebruikt”, merkt Verbeke meteen op. “Op werven zie ik vaak de allergoedkoopste aluminiumtapes opduiken. Maar die hebben niet de juiste eigenschappen voor muurisolatie. Ze reageren bijvoorbeeld slecht op temperatuurschommelingen en vocht. Het resultaat: ze scheuren of komen los. Als je een foute tape gebruikt, kan je je de moeite evengoed besparen.”

Duurder want…

 

Maar geen voordelen zonder nadelen. Deze manier van werken betekent meer werkuren. Want meer platen plaatsen, brengt extra werk mee voor je aannemer. En dat resulteert in een hogere factuur.

… hogere materiaalkosten…

 

Ook de materiaalkosten liggen hoger. Want de prijs van een plaat van zeven centimeter is niet simpelweg de helft van één van veertien. De prijs neemt naargelang de dikte verhoudingsgewijs beetje bij beetje af. De logica hierachter? Een van de prijsbepalers is de bekleding aan weerszijden van de plaat.

 

PU gietvloer 5 kg € 69.–

Andere maat verpakking klik hier.

Zeer flexibel en zeer strak!
Toepasbaar in drukke huishoudens, licht bedrijfsmatig.
Perfect op houten en op steenachtige ondergrond.
Vloeistofdicht, juist ook voor badkamers.
2 componenten kwaliteit.
Doorgaans snel en uit voorraad leverbaar!
Op kale vloer eerst de epoxy impregneer aanbrengen.

1 KG €  25.90   0.4 m² bij 1.5 mm laagdikte
5 KG €  69.–    2    m² bij 1.5 mm laagdikte
10 KG € 119.–    4    m² bij 1.5 mm laagdikte
25 KG € 235.50 10    m² bij 1.5 mm laagdikte

Wat is polyurethaan

Polyurethaan afgekort PU, is een van de vele polymeren. Het is een plasticmateriaal dat in verschillende vormen kan worden gemaakt. Harde, zachte of flexibele materiaal kunnen allemaal met polyurethaan worden gemaakt. Hierdoor heeft het een breed aantal toepassingen. Het word in de bouw vaak gebruikt als isolatiemiddel in de vorm van polyurethaanschuim.

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

De timmer topper Hans Hoogwerf 50 jaar ! Het leven begint bij vijftig !!

Niet iedereen vindt het even leuk: 50 jaar worden. Het grote feestje inclusief  Abraham in de tuin is leuk, maar nu Hans 50 levensjaren achter zich hebt liggen is het vaak ook een moment om te kijken waar hij nu staat. Zijn leven is nu rustig en stabiel: je carrièrepad is grotendeels al uitgestippeld, zijn kinderen zijn inmiddels oud genoeg om (bijna)voor zichzelf te zorgen en Hans en Sonja voelen elkaar beter aan dan ooit te voren. Klinkt misschien bijna té rustig, maar Amerikaans onderzoek toont juist aan dat vijftigers de gelukkigste mensen zijn. De rust en stabiliteit zorgen ervoor dat 50-ers beter met stressvolle situaties kunnen omgaan, en door het gebrek aan stress zo gelukkig zijn. Verder ervaren 50-ers over het algemeen weinig gezondheidsproblemen en zijn daardoor in staat te kunnen doen wat ze willen doen. 50 zijn is dus zo slecht nog niet.

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

Minder stress wordt ZZP 

Uit een groot onderzoek van de New Yorkse Stone Brook University onder ruim 300.000 Amerikanen tussen 18 en 65 jaar blijkt dat het leven na je 50ste als zzp over het algemeen als leuker wordt ervaren. Minder stress, boosheid en ongerustheid over kinderen, werk en relatie. Veel 50-ers ervaren zelfs als een verdieping van hun relatie met hun partner, kinderen en vrienden. Ook weten ze vaak veel beter wat ze willen en durven precies te zeggen waar het op staat. Dat geeft veel rust. Tot slot kunnen ouderen net zo goed veel reden hebben tot boosheid en stress, alleen weten ouderen als zzp beter met stressvolle situaties om te gaan.

Gezondheid

Volgens de Nederlandse geluksprofessor Ruut Veenhoven, verbonden aan de Erasmus Universiteit, is niet succes maar gezondheid de belangrijkste voorwaarde voor een mooie oude dag. Er is een aantoonbaar verband tussen geluk en gezondheid. Echt ongelukkige mensen worden over het algemeen niet oud, omdat ze vaak ook erg ongezond zijn. Dat heeft natuurlijk een wederzijds effect. Hoe ongelukkiger je bent hoe ongezonder je bent. Maar ook: als je niet zo gezond bent, ben je vaak ook minder gelukkig. Vanaf het 70ste levensjaar daalt het geluksgevoel vaak weer, omdat veel mensen dan echt met lichamelijke beperkingen te maken krijgen.

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

De timmer topper Hans Hoogwerf 50 jaar ! Het leven begint bij vijftig !!

Droom jij steeds vaker over een carrièrestap? Dan ben je misschien niet helemaal gelukkig meer met je huidige baan. Tijd om actie te ondernemen en te onderzoeken welk werk wel bij jou past. Maar waar begin je?

KIJK OP ZZP,ER WORDEN 

Plezier hebben in het werk wordt steeds belangrijker. Vooral millenials hechten hier veel waarde aan. Een leuke baan zien ze als waardevoller dan een goed salaris, blijkt uit onderzoek van YoungCapital in samenwerking met Universiteit Utrecht.

Maar leuk werk is niet altijd vanzelfsprekend. Het hangt af van een hoop dingen: of je energie krijgt van je baan, of je leuke collega’s hebt en of je waardering krijgt van jouw manager.

Als dit niet meer in balans is, kan het geen kwaad om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een eng idee, want misschien heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen. Deze tips helpen je om werk te vinden waar je echt blij van wordt.Hans Hoogewerf

Hans Hoogewerf 50 Jaar ! Droom jij ook over zijn carrièrestap? Dan wordt je misschien ook helemaal gelukkig als zelfstandig zonder personeel.Tijd voor actie

Nu een Betonvloer storten?

Schuimbetonvloer onder de betonvloer?

Neem SCHUIMBETON als ISOLATIE

Hans Hoogewerf 50 Jaar !

De timmer topper Hans Hoogwerf 50 jaar ! Het leven begint bij vijftig !!Hans Hoogewerf

Timmerbedrijf

 

 

 

Vloerverwarming in een tafelblad

Vloerverwarming in een tafelblad

Vloerverwarming in een tafelblad! Op de plaats waar het nodig is! Dat zijn de tafel verwarmingen van Deco Crete.
Deze absoluut veilige laag temperatuur verwarming en is met de hand tastbaar zonder dat het te warm is!

Vloerverwarming in een tafelblad

Vloerverwarming in een tafelblad

Meer info 06-15502791  tel 0226427785 of contact DecoCrete

Vloerverwarming in een tafelblad

U kunt veilig en comfortabel plaats nemen aan de tafel en direct de aangename warmte voelen.
Het voordeel van de elektrische tafelverwarming direct bij het inschakelen verwarmd terwijl normaal de cv eerst de helle ruimte moet opwarmen.
Tevens kan deze verwarmde tafel overal staan.

Reden om te kiezen voor de veilige warmte van de Deco Crete tafel  verwarming.

Kijk ook op DecoCrete Betonbladen

Voordeel plaatselijke verwarming

Het wordt weer een stuk kouder buiten. Het is vroeger donker en het ijs van autoruiten moeten we al krabben. Brrr koud. Dat houdt wel weer in dat de gordijnen vroeg dichtgaan, we knus samen op de bank een kopje koffie drinken en de verwarming lekker hoog zetten. U begrijpt het al: deze week vertel ik u alles over de verwarming.

Je hebt grofweg gezegd twee soorten verwarming van een huis. Lokale en centrale verwarming. Met lokaal bedoelen we gevel-, gas- en oliekachels, openhaarden en nu ook de tafel verwarming, verplaatsbare verwarmingstoestellen. Met lokale verwarming verwarm je dus één specifieke ruimte bijvoorbeeld balie, intree, woonkamer of keuken bedenk het maar. Het voordeel is dat je die plaats op zich kan verwarmen tot zeg 20 graden, terwijl je in de andere ruimte de thermostaat op de kachel op 15 graden kan laten. En bij storing aan één van de kachels werken de anderen gewoon door.

De andere soort verwarming is centrale verwarming ook wel cv-installatie genoemd. Weet je ook gelijk waar die ’cv’ voor staat. Met een cv hebben we één centrale verwarmingsbron (cv-ketel). Deze verwarmt water dat via cv-leidingen naar de radiators gepompt wordt. Doordat je een aanvoer hebt en een afvoer, komt het afgekoelde water weer terug bij de verwarmingsbron en wordt dan weer opnieuw verwarmd. Dit aan- en afvoer gebeuren is een gesloten systeem. Daarom moet regelmatig gecontroleerd worden of er voldoende water(druk) in het systeem aanwezig is. Een standaard cv-installatie heeft ongeveer een waterdruk van 1,5 bar.

Het voordeel van een cv is dat alleen de cv-ketel onderhoud nodig heeft. Het nadeel is dat als er storing is, er nergens in het huis verwarming is. Bij een cv-installatie hangt meestal in de woonkamer de thermostaat. Dan is het verstandig om in de slaapkamers thermostaatkranen te plaatsen op de radiators, zodat je deze lokaal kan regelen.

Vloerverwarming in een tafelblad

Verwarming op de plaats waar het nodig is! Dat zijn de tafel verwarmingen van Deco Crete.
Deze absoluut veilige laag temperatuur verwarming en is met de hand tastbaar zonder dat het te warm is!

 

Kijk ook op Vloerverwarming

Radiators kunnen na verloop van tijd verkleuren of door beschadiging lelijk worden. Je hoeft ze dan niet gelijk te vervangen. Je kan ze namelijk een tweede leven geven met een hittebestendige verf.

Kijk ook op DecoCrete Betonbladen

Ook zie je regelmatig de heteluchtverwarming. Dit is ook een centrale verwarming. De lucht wordt op een centrale plek verwarmd en via buizen en roosters verspreid door het huis. Het voordeel hiervan is dat je geen radiators meer nodig hebt.

of op Vloerverwarming op Schuimbeton

wat is Schuimbeton

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Printbeton van DECO CRETE is dé oplossing tegen onkruid

voor snel een offerte klikt u hier

 

Onkruidvrij straatwerk.

Bellen kan natuurlijk ook op 06-15502791

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras.

Door het grote aanbod van verschillend straatwerk is het af en toe lastig in te schatten wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u al eens aan printbeton gedacht? Leest u verder voor de toegevoegde waarde van printbeton als straatwerk voor uw terras, oprit of het grotere werk.

De juiste keuze maken voor uzelf en voor de wereld. Duurzaamheid en de verantwoorde keuze staat tegenwoordig hoog op de agenda. Een printbetonvloer die op de juiste manier aangebracht is gaat hij wel tot wel meer dan 75 jaar mee. Dit maakt een printbetonvloer een meer verantwoorde keuze ten opzichte van bijvoorbeeld sierstraatwerk of straatklinkers én het kan er net zo spectaculair uitzien. Kleur, patroon, motief –  u roept, wij draaien

 

Verkoop tafels en tuinmeubels van beton (onderhouds vrij) KLIK HIER

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Printbeton lost gelijk het probleem van onkruid, groene waas en onderhoud op. Door het ontbreken van voegen, een stevige onderlaag van schuimbeton en een goede topcoating krijgt onkruid en ander vuil geen vat op uw nieuwe terras of oprit. Dit scheelt in onderhoud en ergernis. Daarnaast leent het industriële karakter leent zich goed voor een hip of minimalistisch huis of pand. Beton creëert ook een rustige basis geliefd bij winkels, kantoren en musea. Door het slijtvaste karakter is het geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.

Door schuimbeton te gebruiken i.p.v. zand als onderlaag kan ook de prijs flink naar beneden.  De kosten bedragen vanaf  €50,- per m2 ex BTW. Dit is een richtprijs – als uw zelf helpt kan het nog goedkoper.

Wat is een printbetonvloer?

Een Printbetonvloer is duurzaam en na verloop van tijd kosten- en tijdbesparend. Het is een samenstelling van beton en kleurslijtlagen. Het beton zelf bestaat uit grind, zand en cement. Het beton dat wij gebruiken laten we altijd leveren door een erkende betoncentrale. We gebruiken een speciaal mengsel voor print betond zodat het vorst- en zoutbestendig is. Hierdoor kan tijdens de wintermaanden de vorst en het strooizout het beton niet aantasten waardoor de duurzaamheid en levensduur aanzienlijk verlengd wordt!

Waar kan printbetonvloer voor gebruikt worden?

Printbeton is een veelzijdig product en kan daarom op heel veel manieren gebruikt worden. Denk onder andere aan een terras, onder een overkapping (zoals een oprit), een tuinpad, oprijlaan maar ook gewoon als bestrating. Waar het ook voor gebruikt wordt is erfverharding.

Wat kost een Printbetonvloer

printbeton in houtmotief binnen

printbeton houtmotief kan ook binnen

prijs en kosten

De prijs hangt van verschillende factoren af, waaronder het motief, de kleur en het oppervlak. Gemiddeld genomen kan er vanuit gegaan worden dat bij  ±50m2 ongeveer 100 euro kost per m2. In deze prijs is de bekisting meegenomen, evenals de montage, onderfolie, wapeningsmatten, onderleggers, het beton, kleurslijtlaag, aan- en afvoerkosten, het schoonmaken en het sealen met Lusterseal.

KIJK VOOR MEER WOONBETON

onkruidvrije straat en terras

onkruidvrije straat en terras

onkruidvrije straat en terras

 

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

Gratis Tempex eps Isoleer de Kruipruimte

 

Kruipruimte-isolatie levert u niet alleen energiebesparing maar ook warme voeten op. Door de kruipruimte te isoleren zorgen we ervoor dat de kachel minder hard hoeft te branden en uw vloer warmer aanvoelt. Wel zo comfortabel. Bij Nuon zit u altijd goed.

Goede redenen voor kruipruimte-isolatie Gratis Tempex eps Isoleer de Kruipruimte

Duurzaam is een  MAGNESIETVLOER of anders HOUTVEZELVLOER

 • Direct meer comfort
 • Geen verbouwing nodig
 • U ontvangt een offerte op maat als wij het aanbrengen
 • Energie besparen met Gratis Tempex eps
 • Mail naar bart@tbo.nu of bel naar 06-27379838 kijk op Kruipruimte isolatie

Zo isoleren we uw kruipruimte binnen 1 dag

Bij kruipruimte-isolatie of bodemisolatie blaast een expert het materiaal in uw kruipruimte. Er ontstaat vanzelf een gelijkmatige isolatielaag. Deze laag maakt uw kruipruimte droger waardoor er minder kou optrekt en uw vloer warmer aanvoelt. Goed nieuws: de isolatie is binnen 1 dag klaar.

Isoleer de Kruipruimte

Isoleer de Kruipruimte

Wij kunnen het er ook onder maken u betaald niks voor tempex nu

Strooper Groep, een specialist in isolatie,  renovatie en restauratie. Strooper verzorgt voor Schuimbeton west de isolatie-adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden met tempex uit.

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren is er in ieder geval 50 centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte / kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kunnen we daar door heen  het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren is er in ieder geval 5o centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte / kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kan de uitvoerder daardoor het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

gratis tempex

gratis tempex

Isoleer de Kruipruimte

Isoleren van de kruipruimte met piepschuim

De kruipruimte isoleren met een laag van piepschuim bolletjes of chips gaat op eenvoudige wijze: hetzij met een blaasmachine door de leverancier of anders handmatig door de bewoner zelf. Belangrijk hierbij is dat de isolatie over de gehele vloer van de kruipruimte komt te liggen en dat er geen open niet-geïsoleerde stukken kruipruimtebodem overblijven (dat zou de werking van de kruipruimteisolatie teniet doen). Er moet een laag van circa 30 tot 40 cm worden aangebracht om de juiste isolatiewaarde te verkrijgen.

 

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren met tempex is er in ieder geval 50 centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte /

kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kan de uitvoerder daardoor het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

Reken op een deskundig en eerlijk advies

De isolatie-experts geven u deskundig en eerlijk advies over de beste isolatie voor uw woning.

Wat kunt u verwachten:

 • Onze expert neemt telefonisch contact met u op
 • Samen neemt u de aanvraag door
 • U ontvangt direct de offerte
 • Na akkoord volgt een schouw van uw woning
  Tijdens deze schouw:
  – Kijkt onze expert of er vocht is in de kruipruimte
  – Controleert hij of de kruipruimte hoog genoeg is voor isolatie

Mocht de kruipruimte niet bereikbaar zijn, dan vragen we u een bouwtekening of funderingstekening paraat te hebben waarop hij zijn advies kan baseren.

 

Polystyreen isolatie kruipruimte

Polystyreen bolletjes of chips

Tempex eps gebruiken

Tempex eps gebruiken

Eén van de meest gebruikte isolatiematerialen is polystyreen ofwel het materiaal waaruit ook piepschuim bestaat. Er zijn verschillende soorten polystyreen waaron der geïxpandeerd polystyreen (EPS) en het duurdere geëxtrudeerdpolystyreen hardschuim (XPS). De verschillen tussen de eigenschappen kunt u hier lezen. Polystyreen is er in vele verschillende vormen en maten en voor de toepassing als kruipruimte isolatie is gekozen voor kleine en handzame vormen als balletjes en chips.

Laat uw kruipruimte isoleren door ons

Strooper Isoleerd

Isoleer de Kruipruimte

Isoleer de Kruipruimte

 

Bij gebouwen hangt de energie-efficiëntie vaak af van het materiaal waarmee is geïsoleerd. De keuze van het isolatiemateriaal is daarom cruciaal om bepaalde normen en prestaties te behalen. XPS en EPS isolatie zijn zeer flexibel te gebruiken, compatibel en thermisch efficiënt voor alle plekken in het gebouw. Maar wat is nu net het verschil tussen EPS en XPS isolatie?

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

Geëxtrudeerd polystyrene (XPS) wordt gefabriceerd door persing. Door dit constante proces resulteert dit in gesloten celstructuren met een vlak oppervlak, zowel aan de boven- als binnenkant van de isolatieplaat. De gesloten celstructuur van XPS zorgt voor een waterdicht vlak en zorgt voor een lange-termijn sterkte en duurzaamheid.

Geëxpandeerd polystyreen (EPS) is geproduceerd door middel van korrels die met stoom worden verhit. Daardoor verdampt het blaasmiddel en worden de korrels geëxpandeerd. Vervolgen worden de korrels opgeschuimd, waarbij ze verkleven tot een massieve blok.

Isoleer je kruipruimte met isolatie

Druksterkte is belangrijk bij vele plaatsen als onder platen van het platte dak, betonnen vloeren, ondergronden, koude ruimtes… Over het algemeen is de dichtheid van XPS beter dan die van EPS. EPS krijgt een even hoge druksterkte als XPS als de schuimdichtheid groter wordt, wat vaak leidt tot dikkere isolatieplaten.

THERMISCHE GELEIDING

Isolatie is in de praktijk de meest voorkomende en kost-efficiënte manier om de energie-waarde van het gebouw optimaal te houden. Zowel XPS als EPS hebben een heel goede thermische geleiding. Maar de lucht opgenomen door EPS straalt warmte uit. Een sterke luchtdichte EPS plaat zal een evenwaardige thermische geleiding hebben als XPS.

De XPS-isolatie van EFYOS is een marktleidend product die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Denk maar aan de isolatie van groendaken en andere waterdichtingssystemen van SOPREMA voor vloeren, muren en ondergrondse isolatie.

WATERDAMP VERSPREIDING
De waterdamp verspreiding van EPS bedraagt 30-70. Die van XPS bedraagt 80-250. XPS wordt vaak gekozen voor vochtige plaatsen die meer resistent moeten zijn tegen waterdamp

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

isoleer je huis

isoleer je huis

ook je huis isoleren? Vraag het na op www.tbo.nu bel 06-15502791 of bel 06-27379838

Kijk op www.stroopergroep.nl

Subsidies 2017

Vanaf 2016 kunnen eigenaren van woningen korting krijgen op het isoleren van hun woning. Deze subsidie is tot 2018 geldig en is bedoeld om eigenaren te stimuleren meer energie te besparen. Er gelden hier wel verschillende voorwaarden voor. Namelijk:

 • De subsidie geldt voor particuliere woningen of VVE
 • Er moeten tenminste twee isolatiemaatregelen worden uitgevoerd
 • Voor het isoleren van kozijnen en ramen kan ook een subsidie worden ontvangen

Subsidie voor zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen zijn subsidiemogelijkheden. Hier zijn eveneens flink wat kosten te besparen op de energie. Bekijk eens goed welke kosten hiermee bespaard kunnen worden.

Hulp nodig met isoleren?Bel bel 06-15502791 of 06-27379838 of 0226456041

Wanneer je  je woning wilt isoleren, dan kun je dit natuurlijk doen met een gerenommeerd bedrijf. Eentje die je goed kan helpen en de isolatie naar wens kan regelen voor je. We hebben op deze website een mooi overzicht gemaakt voor je van betrouwbare en goede bedrijven.

huis goed te isoleren

huis goed te isoleren

isoleer je huis

isoleer je huis

Schuimbeton – verrassend veelzijdig

Als u schuimbeton zegt, dan zegt u in de eerste plaats veelzijdigheid. Schuimbeton is namelijk op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is het een uitstekend isolatiemateriaal, opvulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product.
Hieronder zetten we de belangrijkste ins en outs op een rijtje. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van schuimbeton.

Schuimbeton is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen; dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wanneer schuimbeton uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam schuimbeton. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen – het heeft een zogenaamde ‘gesloten’ celstructuur – is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Maar schuimbeton heeft nog veel meer voordelen.

isoleer je huis
Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huis goed te isoleren. Dit kent namelijk verschillende voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld geld mee besparen, en ook de waarde van je woning verhogen. Een ander groot voordeel is dat je ook allerlei subsidies hebt waar je van kunt profiteren.

Je huis isoleren

Er zijn talloze tips om je huis goed te isoleren. Zo kun je bijvoorbeeld je ondervloer isoleren, of ervoor kiezen om je dak te isoleren. Om de muren goed te isoleren kun je spouwmuren toevoegen. Daarnaast zijn er ook nog talloze kleine tips om je huis een beetje beter te isoleren. En hoewel de meeste tips erg goed zijn, kost het doorgaans ook meteen wat geld. Gelukkig zijn er meerdere manieren om op financieel vlak ook weer wat terug te krijgen. Er zijn diverse subsidie-mogelijkheden.isoleer je huis

WAT KOST SCHUIMBETON

WAT KOST SCHUIMBETON

Wat kost Schuimbeton voordelen. Schuimbeton is een lichtgewicht Isolatie matriaal. Het is een mengsel van cement (het bindmiddel), zand, water (voor de verdunning) en schuimmiddel (zodat poriën ontstaan). Bij het uitharden van het mengsel ontstaan kleine belletjes, zodat de zogenaamde schuimstructuur ontstaat. Een vloer van schuimbeton heeft verschillende voordelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen?

Stuur ons een mailtje woonopbeton@gmail.com of bel met 06-54271133.

KLIK HIER

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. en Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman.

schuimbeton prijzen zijn van een aantal factoren afhankelijk. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de vloer en het soortelijk gewicht van de schuimbetonvloer.

WAT KOST SCHUIMBETON

De prijzen schuimbetonvloer
De schuimbetonvloer gaat verder waar Schuimbeton ophoudt. Met onze in eigen beheer ontwikkelde beton menginstallaties kunnen wij het mengproces controleren.
Hierdoor zijn we in staat om stabiel mengsel te creëren wat bijv. hogere isolatie bereikt dan de het traditionele Schuimbetonvloer.

Toepassingen schuimbetonvloer
• Werkvloeren
Isolatie kruipruimten
• Isolatie vries- en koelhallen
• Vulling holle ruimten in kolommen/muren
• Snelhardend voor o.a. putten, tanks, kelders en loze ruimten
• Stabilitsatie van walbeschouwing, dammen, zwembaden en dergelijke

De prijzen schuim van beton zijn vanwege de duurzaamheid, snelle werking, isolerende werking, zettingsvrij en de uitstekende .

Doordat het een isolerende werking heeft, wordt het vaak als uitvullingslaag gebruikt, bijvoorbeeld om leidingen te beschermen. Daarnaast dient het ook wel als onderlaag voor vloerverwarming en het vullen van kruipruimtes. Ten slotte wordt het vaak als ondervloer gebruikt; bovenop het schuimbeton storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke woonbetonvloer.

Omdat schuimbeton goede isolerende eigenschappen heeft, wordt het vaak als ondervloer gebruikt. Hier bovenop storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke vloer.

 

Schuimbeton voordelen

Een vloer van schuimbeton

De voordelen

 • Schuimbeton is heel erg licht, maar isoleert toch erg goed;
 • Rot en schimmels krijgen weinig vat op schuimbeton. De levensduur van een schuimbetonnen vloer is dan ook aanmerkelijk langer dan vergelijkbare vloeren;
 • Schuimbeton is duurzaam en volledig recyclebaar;
 • Het is is ook vaak goedkoper dan ‘gewoon’ beton;
 • Schuimbeton is erg vloeibaar. Hierdoor bereikt het gemakkelijk alle hoeken en gaten, en weet je zeker dat de volledige ruimte gevuld wordt. Zelf-nivellerend, noemen we dat.

De kruipruimte

Ook het isoleren van je kruipruimte kan heel goed met behulp van schuimbeton. Het voorkomt namelijk dat je last krijgt van vochtoverlast, het zorgt ervoor dat je energierekening een stuk lager is, en het verhoogt uw woonplezier.

Zowel vocht en tocht kan erg vervelend zijn. Koude voeten, schimmel en waterschade zijn enkele van de vervelende effecten van teveel vocht in de vloer. En teveel tocht verhoogt de kans op ziekte en is ook gewoon een erg vervelend gevoel. Door de kruipruimte met schuimbeton te isoleren heb je hier geen last van. Het vocht blijft onder uw woning en u heeft nergens last van.

Ten slotte bespaart het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton ook veel energie. Uw woning blijft beter warm, en u hoeft dus minder snel de verwarming weer aan te zetten. Dit bespaart ontzettend veel geld.

WAT KOST SCHUIMBETON

WAT KOST SCHUIMBETON

Meer informatie

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een mailtje of bel met 06-54271133. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman. DE kosten van schuimbeton of wat kost schuimbeton

magnesietvloer

magnesietvloer

woodstock vloeren verkoopt de magnesietvloer  Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen. Het lage gewicht van de magnesietvloer is super

Deze vloeren worden door ons bedrijf al honderd jaar gemaakt.

We hebben dan ook volop expertise in huis voor de zandcementvloer

in vrijwel ieder pand te realiseren.

Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen.

Het lage gewicht van deze vloer is niet te vergelijken met elke andere vloer.

De vloer weegt slechts 3,5 kilo per vierkante meter bij een dikte van een centimeter. Daarnaast is de vloer onbrandbaar, heeft deze een hoge buigsterkte

magnesietvloer

magnesietvloer

(meer dan de verwante cement-gebonden dekvloeren),

de vloer is naadloos en heeft een  hoge slijtvastheid en isoleert het geluid.

Magnesietvloeren kunnen niet toegepast worden in vochtige ruimtes,

maar zijn uitermate geschikt voor toepassing in authentieke monumentale industriepanden en woningen die vaak van origine nog houten vloeren hebben. Deze vloeren vertonen vaak veel niveauverschillen en kunnen niet veel gewicht dragen. Het lichte gewicht van de magnesiet vloer is daarbij een groot voordeel.

De vloer heeft zich bewezen in expertise in de loop der honderd jaar. Magnesiet vloeren worden door woodstock dagelijks gemaakt,

vooral in de oude Amsterdamse grachtenpanden en monumentale huizen.

De afdeling Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Amsterdam

adviseert deze vloeren in oude panden.

Bij woodstock vloeren is de magnesietvloer te koop

Vloeren & prijzen

Woodstock levert en monteert al meer dan 25 jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland. Van oud eiken houten vloeren, grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kazernes, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen. Bij de Oude Plank vindt u vloeren met een verleden. Hier onder vindt u ons uitgebreide assortiment houten vloeren.  70% van de houten vloeren kan zwevend gelegd worden en is dan ook verhuisbaar en geschikt voor bijvoorbeeld een huurwoning. ook daarnaast zijn verschillende vloeren mogelijk ook op vloerverwarming.

Schuimbeton

Schuimbetonvloer – verrassend veelzijdig onder de woonvloer

Als u schuimbeton zegt, dan zegt u in de eerste plaats veelzijdigheid. Schuimbeton is namelijk op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is het een uitstekend isolatiemateriaal, opvulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product.
Hieronder zetten we de belangrijkste ins en outs op een rijtje. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van schuimbetonvloer.

Wat is schuimbetonvloer?

Schuimbetonvloer is een vloer van licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen; dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wanneer schuimbetonvloer uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam schuimbeton. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen – het heeft een zogenaamde ‘gesloten’ celstructuur – is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Maar schuimbeton heeft nog veel meer voordelen.

Wat is schuimbeton

Voordelen van schuimbetonvloer

Alle voordelen van schuimbeton op een rij:

Isolerende werking

Schuimbetonvloer heeft een goede isolerende werking

Licht en Sterk

Het is erg licht, maar toch relatief sterk

Bestand tegen vorst en dooi

Blijvend goed onder zware uiteenlopende weersomstandigheden

Vocht en schimmel bestendig

Vochtwerend, en hierdoor goed bestand tegen schimmel

Zelfnivellerend

Altijd een afwerking die waterpas is

Volledig recyclebaar

Schuimbetonvloer is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar

Energiebesparend

Bespaar direct op de energierekening

Goedkoop in aanschaf

Schuim beton is in vergelijking met andere betonsoorten relatief goedkoop

Lange levensduur

Schuim beton gaat erg lang mee

Snel beloopbaar

Het is na toepassing al na 48 uur beloopbaar

Schuimbetonvloer als fundering

Schuimbetonvloer West B.V. levert naast het schuimbeton product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

De hele winter door lekker warme voetjes binnen, wie wil dat nou niet? Verwarming onder uw vloer zorgt voor een uitstekend binnenklimaat, het hele jaar door. Warm in de winter, koel in de zomer.

 

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

 

Anhydriet gietvloer

Anhydriet gietvloer

Een anhydrietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

 

Meer informatie over schuimbeton storten en prijzen?

Schuimbetonvloer is verrassend veelzijdig. Er zijn vele werken waar schuimbeton toegepast kan worden.
Wilt u meer informatie over schuim beton? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen. En als u een offerte wilt, regelen ze dat natuurlijk ook graag voor u.

Neem contact op