magnesietvloer

magnesietvloer

woodstock vloeren verkoopt de magnesietvloer  Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen. Het lage gewicht van de magnesietvloer is super

Deze vloeren worden door ons bedrijf al honderd jaar gemaakt.

We hebben dan ook volop expertise in huis om deze vloer

in vrijwel ieder pand te realiseren.

Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen.

Het lage gewicht van deze vloer is niet te vergelijken met elke andere vloer.

De vloer weegt slechts 3,5 kilo per vierkante meter bij een dikte van een centimeter. Daarnaast is de vloer onbrandbaar, heeft deze een hoge buigsterkte

magnesietvloer

magnesietvloer

(meer dan de verwante cement-gebonden dekvloeren),

de vloer is naadloos en heeft een  hoge slijtvastheid en isoleert het geluid.

Magnesietvloeren kunnen niet toegepast worden in vochtige ruimtes,

maar zijn uitermate geschikt voor toepassing in authentieke monumentale industriepanden en woningen die vaak van origine nog houten vloeren hebben. Deze vloeren vertonen vaak veel niveauverschillen en kunnen niet veel gewicht dragen. Het lichte gewicht van de magnesiet vloer is daarbij een groot voordeel.

De vloer heeft zich bewezen in expertise in de loop der honderd jaar. Magnesiet vloeren worden door woodstock dagelijks gemaakt,

vooral in de oude Amsterdamse grachtenpanden en monumentale huizen.

De afdeling Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Amsterdam

adviseert deze vloeren in oude panden.

Bij woodstock vloeren is de magnesietvloer te koop

Vloeren & prijzen

Woodstock levert en monteert al meer dan 25 jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland. Van oud eiken houten vloeren, grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kazernes, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen. Bij de Oude Plank vindt u vloeren met een verleden. Hier onder vindt u ons uitgebreide assortiment houten vloeren.  70% van de houten vloeren kan zwevend gelegd worden en is dan ook verhuisbaar en geschikt voor bijvoorbeeld een huurwoning. ook daarnaast zijn verschillende vloeren mogelijk ook op vloerverwarming.

Schuimbeton

Schuimbetonvloer – verrassend veelzijdig onder de woonvloer

Als u schuimbeton zegt, dan zegt u in de eerste plaats veelzijdigheid. Schuimbeton is namelijk op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is het een uitstekend isolatiemateriaal, opvulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product.
Hieronder zetten we de belangrijkste ins en outs op een rijtje. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van schuimbetonvloer.

Wat is schuimbetonvloer?

Schuimbetonvloer is een vloer van licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen; dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wanneer schuimbetonvloer uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam schuimbeton. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen – het heeft een zogenaamde ‘gesloten’ celstructuur – is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Maar schuimbeton heeft nog veel meer voordelen.

Wat is schuimbeton

Voordelen van schuimbetonvloer

Alle voordelen van schuimbeton op een rij:

Isolerende werking

Schuimbetonvloer heeft een goede isolerende werking

Licht en Sterk

Het is erg licht, maar toch relatief sterk

Bestand tegen vorst en dooi

Blijvend goed onder zware uiteenlopende weersomstandigheden

Vocht en schimmel bestendig

Vochtwerend, en hierdoor goed bestand tegen schimmel

Zelfnivellerend

Altijd een afwerking die waterpas is

Volledig recyclebaar

Schuimbetonvloer is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar

Energiebesparend

Bespaar direct op de energierekening

Goedkoop in aanschaf

Schuim beton is in vergelijking met andere betonsoorten relatief goedkoop

Lange levensduur

Schuim beton gaat erg lang mee

Snel beloopbaar

Het is na toepassing al na 48 uur beloopbaar

Schuimbetonvloer als fundering

Schuimbetonvloer West B.V. levert naast het schuimbeton product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

De hele winter door lekker warme voetjes binnen, wie wil dat nou niet? Verwarming onder uw vloer zorgt voor een uitstekend binnenklimaat, het hele jaar door. Warm in de winter, koel in de zomer.

Meer informatie »

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

Meer informatie »

Anhydriet gietvloer

Anhydriet gietvloer

Een anhydrietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

Meer informatie »

Meer informatie over schuimbeton storten en prijzen?

Schuimbetonvloer is verrassend veelzijdig. Er zijn vele werken waar schuimbeton toegepast kan worden.
Wilt u meer informatie over schuim beton? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen. En als u een offerte wilt, regelen ze dat natuurlijk ook graag voor u.

Meer toepassingen   Neem contact op

Schuimbeton lichtgewicht vulmiddel

Schuimbeton voordelen. Het is een lichtgewicht bouwmateriaal, dat kunstmatig wordt gemaakt. Het is een mengsel van cement (het bindmiddel), zand, water (voor de verdunning) en schuimmiddel (zodat poriën ontstaan). Bij het uitharden van het mengsel ontstaan kleine belletjes, zodat de zogenaamde schuimstructuur ontstaat. Een vloer van schuimbeton heeft verschillende voordelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen?

Stuur ons een mailtje woonopbeton@gmail.com of bel met 06-54271133.

KLIK HIER

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. en Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman.

schuimbeton prijzen zijn van een aantal factoren afhankelijk. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de vloer en het soortelijk gewicht van de schuimbetonvloer.

De prijzen schuimbetonvloer
De schuimbetonvloer gaat verder waar Schuimbeton ophoudt. Met onze in eigen beheer ontwikkelde beton menginstallaties kunnen wij het mengproces controleren.
Hierdoor zijn we in staat om stabiel mengsel te creëren wat bijv. hogere isolatie bereikt dan de het traditionele Schuimbetonvloer.

Toepassingen schuimbetonvloer
• Werkvloeren
Isolatie kruipruimten
• Isolatie vries- en koelhallen
• Vulling holle ruimten in kolommen/muren
• Snelhardend voor o.a. putten, tanks, kelders en loze ruimten
• Stabilitsatie van walbeschouwing, dammen, zwembaden en dergelijke

De prijzen schuim van beton zijn vanwege de duurzaamheid, snelle werking, isolerende werking, zettingsvrij en de uitstekende .

Doordat het een isolerende werking heeft, wordt het vaak als uitvullingslaag gebruikt, bijvoorbeeld om leidingen te beschermen. Daarnaast dient het ook wel als onderlaag voor vloerverwarming en het vullen van kruipruimtes. Ten slotte wordt het vaak als ondervloer gebruikt; bovenop het schuimbeton storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke woonbetonvloer.

Omdat schuimbeton goede isolerende eigenschappen heeft, wordt het vaak als ondervloer gebruikt. Hier bovenop storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke vloer.

 

Schuimbeton voordelen

Een vloer van schuimbeton

De voordelen

 • Schuimbeton is heel erg licht, maar isoleert toch erg goed;
 • Rot en schimmels krijgen weinig vat op schuimbeton. De levensduur van een schuimbetonnen vloer is dan ook aanmerkelijk langer dan vergelijkbare vloeren;
 • Schuimbeton is duurzaam en volledig recyclebaar;
 • Het is is ook vaak goedkoper dan ‘gewoon’ beton;
 • Schuimbeton is erg vloeibaar. Hierdoor bereikt het gemakkelijk alle hoeken en gaten, en weet je zeker dat de volledige ruimte gevuld wordt. Zelf-nivellerend, noemen we dat.

De kruipruimte

Ook het isoleren van je kruipruimte kan heel goed met behulp van schuimbeton. Het voorkomt namelijk dat je last krijgt van vochtoverlast, het zorgt ervoor dat je energierekening een stuk lager is, en het verhoogt uw woonplezier.

Zowel vocht en tocht kan erg vervelend zijn. Koude voeten, schimmel en waterschade zijn enkele van de vervelende effecten van teveel vocht in de vloer. En teveel tocht verhoogt de kans op ziekte en is ook gewoon een erg vervelend gevoel. Door de kruipruimte met schuimbeton te isoleren heb je hier geen last van. Het vocht blijft onder uw woning en u heeft nergens last van.

Ten slotte bespaart het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton ook veel energie. Uw woning blijft beter warm, en u hoeft dus minder snel de verwarming weer aan te zetten. Dit bespaart ontzettend veel geld.

Meer informatie

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een mailtje of bel met 06-54271133. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman.

B-Mac: snel en efficiënt vlinderen

Op zoek naar een vlindermachine die én snel én efficiënt werk levert? Dan is de B-Mac echt wat voor jou. De machine is eenvoudig door één persoon te bedienen. Doordat het bedienen zo eenvoudig is, raak je een stuk minder snel vermoeid. Bovendien maakt de extra grote afwerkingsdiameter de machine perfect voor het afwerken van grotere oppervlakten.

Bekijk de B-Mac vlindermachines

B-mac

B-Mac

Kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik
 • Deskundige instructie, begeleiding en advies door onze betonspecialisten
 • Standaard geleverd met gemonteerde afwerkbladen. Voorwerkbladen, schijven en combinatiebladen op aanvraag leverbaar.

Interesse?

B-Mac kopen, of meer info? Neem dan hier contact op met de fabrikant, NewBesto.

Newbesto

NewBesto maakt met de B-Mac al meer dan 50 jaar een van de populairste vlindermachines ter wereld. De machine wordt geproduceerd in België, en verkocht in meer dan 15 landen.

Volgens de kenners is de B-Mac de beste vlindermachine ter wereld. En dat is te zien aan de verkoopcijfers. “We zullen dit jaar op een verkoop van bijna duizend uitkomen. Onze omzet groeit dit jaar met ongeveer 10 procent”, aldus de sales-afdeling. Een B-Mac wordt verkocht voor ongeveer 18.000 euro. Als we even een simpel rekensommetje maken dan is de omzet van het bedrijf dus tientallen duizenden euro’s.

Vlinderen?

Het vlinderen van een betonvloer is nodig om het beton na het storten te verdichten. Dit gebeurt met een vlindermachine voorzien is van een aantal bladen die van stand kunnen veranderen. De bladen maken een ronddraaiende beweging over de vloer, waardoor deze steeds gladder en dichter van structuur wordt.

Multifunctionele toepassing

Een gevlinderde betonvloer heeft door zijn speciale afwerking een uniek uiterlijk. Gevlinderd beton is zeer slijtvast, waardoor het veel wordt aangelegd in parkeergarages en fabriekshallen, omdat het gevlinderde beton zeer slijtvast is. De vloer kan echter ook prima gelegd worden in een kantoor. Een gevlinderde vloer heeft een eigentijds uiterlijk en geeft een stoere uitstraling aan ieder zakelijk interieur.

Help! De gaskraan gaat dicht…

De Nederlandse overheid draait de Groningse gaskraan steeds verder dicht. Waar halen we in de toekomst dan onze energie vandaan?

Een optie is het gas uit het buitenland te halen. Met de buitenlandse voorraden kan de wereld op het moment nog decennialang vooruit. Buitenlands gas wordt ook volop verhandeld via ons landje. Het komt hier binnen via ondergrondse pijpen, of vloeibaar in schepen. Om ons huis, douchewater en de koekenpan te verwarmen, is dit gas echter niet geschikt. Het kan wel geschikt worden gemaakt door er stikstof aan toe te voegen. Dit gebeurt in Nederlands onder meer in Ommen en Pernis, en kost ontzettend veel geld. Maar er is een optie waar helemaal geen gas voor nodig is; een optie die een stuk beter voor het milieu is.

Die optie gooit onze gasafhankelijke economie helemaal om. Dit betekent dat we in de komende jaren CV-systemen in de Nederlandse huizen moeten vervangen door systemen die draaien op warmtepompen of zonneboilers. En dat is dus een stuk beter voor het milieu. Omdat de Nederlandse regering uiteindelijk toch iedereen van het gas wil hebben, is deze tweede optie verreweg de beste.

Gaskraan dicht wat nu?

Vloerverwarming: goed alternatief voor gas

Vloerverwarming en duurzaam beton

Warmtepompen werken het beste in combinatie met vloerverwarming. In verbouw- of nieuwbouwprojecten en bij vloerrenovatie van bestaande woningen ligt het accent tegenwoordig op comfort en een laag energieverbruik. Daardoor staat vloerverwarming sterk in de belangstelling. Vloerverwarming draagt bij aan een behaaglijk binnenklimaat en is bovendien erg energiezuinig.

Vloerverwarming, de naam zegt het al, moet in de vloer worden gelegd. Dit kan in diverse soorten beton. Er zijn betonsoorten die erg duurzaam zijn, en dus heel goed passen bij het duurzame karakter van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Heb je interesse in duurzaam bouwen met beton, in combinatie met vloerverwarming? Vraag een offerte aan via www.isopact.nl of mail naar woonopbeton@gmail.com. Bellen kan ook: 06-54271133.

Beton duurzaam?

Beton heeft niet direct het imago dat het erg duurzaam is. Waarom beton toch duurzaam is lees je in onderstaand artikel: https://www.duurzaamgebouwd.nl/artikel/20120713-beton-en-duurzaamheid

Vakmanschap gegoten in beton

Onder vakman of vakvrouw verstaan we iemand die zich bekwaamd heeft in een of slechts enkele activiteiten binnen zijn of haar vakgebied. Hij of zij ‘verstaat zijn vak’, zoals dat heet. De meeste van de daarvoor benodigde vaardigheden worden in de praktijk geleerd. In de opleidingsperiode volgt zo’n iemand vaak een dag(deel) theorie aan een ROC of een ander opleidingsinstituut ter ondersteuning van zijn vakkennis en vaardigheden.

Veel van de huidige beroepen worden al eeuwen uitgeoefend. In het verleden werd dan vaak gesproken van ambachtsman. Denk in dit verband aan de ambachtsscholen van jaren terug. Deze stonden bij veel mensen niet in hoog aanzien. Maar tegenwoordig zit het bedrijfsleven te ‘springen’ om mensen met een soortgelijke opleiding.

Ook de betonstorter is een echte vakman. Bij Isopact werken alleen maar echte vakmensen die het vak van betonstoter tot in de perfectie verstaan.

Ed Jonker Betonvloeren

Ed Jonker Betonvloeren

Beton: van grondstof naar eindproduct

Met beton kun je alle kanten op. Het is geschikt om vloerverwarming in toe te passen, het kan waterdicht gestort worden, is ontzettend sterk en gaat geluidsoverlast tegen. Allemaal voordelen die je niet hebt bij een houten vloer. In de handel zijn zeer goede betonmortels te koop die zich uitstekend laten verwerken, mits je de aanwijzingen op de verpakking goed volgt.

Wat is er nodig voor het storten van beton?

 • Plastic folie
 • Wapeningsmateriaal
 • Betonspecie / speciekuip
 • Betonmixer of betonmolen (eventueel te huur bij een bouwmarkt)
 • Reilat / waterpas

Na het storten van het beton en een bepaalde droogtijd is het vloeroppervlak nog erg ruw. Het moet dan machinaal gevlinderd worden met een speciale machine die over het beton wordt bewogen. Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling. Na het vlinderen is de vloer weliswaar beter verdicht, maar nog steeds vrij ruw van structuur. Een gevlinderde betonvloer moet dus nog meerdere malen gepolijst worden voordat hij zijn uiteindelijke glans krijgt.

Ed Jonker betonstorten

Ed Jonker viert feest

Ed Jonker Betonvloeren is jarig vandaag. Gefeliciteerd, vakmannen!

 

Zand Cement Dekvloer Kompozyt

De zandcementvloer: een stevig fundament

Zand Cement Dekvloer

De zandcementvloer, ook wel zandcementdekvloer, cementdekvloer, cementvloer of dekvloer genoemd, is voor elk bouwproject een essentieel onderdeel. Het is een van de fundamenten van een pand, woning of kantoor. Als een vloer goed vlak en strak gestort is dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt dan alles op die vloer doen of zetten. Zo kun je op een goede vlakke dekvloer makkelijk tegels, plavuizen, graniet, laminaat, PVC, tapijt of een ander gewenste vloer leggen.

Isopact: specialist in dekcement

Isopact heeft alles in huis om een perfecte vloeibare zandcementvloer te storten. Kennis, ervaring, materieel en personeel, alles is aanwezig.

Het levert verschillende soorten dekvloeren:

 • Cw2812 voor woningbouw
 • Cw3310 voor utiliteitsbouw
 • Cw4389 voor industrieel zwaar gebruik (betonvloer)

De vloeren kunnen geleverd worden in combinatie met de volgende producten:

 • Droogtijdversneller
 • Vezelwapening
 • Randisolatie
 • Vloerverharder
 • Vloeibare toevoeging voor vloerverwarming 
 • Hechtemulsie
 • Pleistervloer
 • Krimpnetten
Zand Cement Dekvloer ZAND CEMENT DEKVLOEREN

Dekvloer met vloerverwarming

Duurzaam en gegarandeerde kwaliteit

Het storten van een vloer is en blijft intensief handwerk, waarbij de mate van aandacht, inspanning en de gebruikte mortelkwaliteit uiteindelijk de kwaliteit van het eindresultaat bepaalt. In de praktijk blijkt dat de kwaliteit van een gesmeerd vloerveld vaak afneemt naarmate het vloerveld of de tijdsdruk groter wordt.

Isopact kent dit probleem niet en biedt altijd en overal gegarandeerde kwaliteit. Daarnaast is ons cementgebonden product ongevoelig voor vocht en daarmee bij uitstek geschikt voor natte ruimten zoals badkamer, keuken en WC.

Door een 24% lagere CO₂-footprint ten opzichte van traditioneel zandcement is de Isopact-vloer klaar voor de toekomst en past het perfect binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Offerte

Laat een zandcementvloer storten door Isopact. Voor een offerte kun je mailen naar woonopbeton@gmail.com of bellen met 06-54271133 of 06-25196551.

Kompozyt floor

 

Isoleren met schuimbeton

Sinds eind jaren ’20 van de vorige eeuw wordt schuimisolatie al toegepast in zowel woning- als wegenbouw. Het is zeer geschikt als lichtgewicht isolatie- en funderingsmateriaal, maar ook als isolerende dakafschotlaag, vullingsmateriaal voor oude leidingen of isolerende vloerrenovatie is het goed te gebruiken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Schuimisolatie Tempex Vloerisolatie

Net gestorte schuimisolatie

De sterkte en duurzaamheid van schuimbeton hangt af van de componenten die in het mengsel zitten. Zo is schuimbeton gemaakt met fijn zand sterker en heeft het een hogere dichtheid dan schuimbeton zonder toevoeging van een toeslagmateriaal. Schuimisolatie is ook perfect te gebruiken voor alle moeilijk bereikbare plekjes. Met een speciale slang wordt het gemakkelijk op alle plekken aangebracht.

Isolatie met schuimbeton heeft veel voordelen. Hieronder een rijtje.

Voordelen

 • Schuimbeton is erg licht;
 • Het is gemakkelijk te snijden
 • Het bevat geen giftige stoffen;
 • Het isoleert uitstekend;
 • Het is geluidsabsorberend;
 • Het is brandwerend.

Isopact

Isopact beschikt over een uitgebreid netwerk van ZZP’ers, die allemaal jarenlange ervaring hebben in het storten en afwerken van betonvloeren. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel op de wensen van onze klanten inspringen.

Door de lage kosten van onze betonvloeren zijn wij qua prijs/kwaliteitsverhouding de goedkoopste keuze voor ieder project. Wilt u meer informatie over de Isopact-vloeren of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. We leveren door heel Nederland en zijn u graag van dienst! Bellen kan met 06-54271133. Mailen kan ook: woonopbeton@gmail.com.

 

 

 

Duurzaam bouwen met beton

Betonvloeren bieden veel mogelijkheden voor een duurzame leefomgeving. Een betonvloer past perfect in de circulaire economie, heeft een extreem lange levensduur, is veilig en draagt bij aan een comfortabel en energiezuinig gebruik.  Met de grote vormvrijheid van beton is het mogelijk om zwel standaard als meer bijzondere bouwwerken te maken en ook om materiaalarmer te bouwen. Beton is bovendien samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is het altijd op korte afstand en ruim voorradig, én kan het prima gerecycled worden.

 

Bouw duurzaam met beton

Bouw duurzaam met beton

Duurzaam bouwen: meer dan energiebesparing

Bij de ontwikkeling van gebouwen staat het respect voor mens en milieu voorop. Dit betekent niet alleen een laag energieverbruik, maar ook

 • het gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers;
 • een gezond binnenmilieu, bijvoorbeeld door goede ventilatie. Dit voorkomt vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen;
 • prettige en leefbare huizen, gebouwen, wijken en steden;
 • duurzaam slopen, om zo materialen die vrijkomen bij de sloop opnieuw te gebruiken (hergebruik);
 • verantwoord watergebruik;
 • voorkomen dat grondstoffen voor bouwmaterialen op raken.

Duurzaam bouwen zet ook aan tot nieuwe producten. Denk aan verf op waterbasis en zogenaamde ‘high-solid’-verven met minder schadelijke stoffen. Het gebruik van dit soort producten is nu standaard, maar ze kwamen ooit tot stand vanuit duurzaam denken.

 

 

Storten van duurzaam beton door West-Friesland Betonvloeren

Wat is een duurzame betonvloer?

 • Goed toepassen van de beproefde en bewezen voordelen van het materiaal beton;
 • Goed nadenken over de gevolgen van een materiaal- of ontwerpkeuze voor eerdere of latere fasen in de levenscyclus van beton;
 • Intelligent ontwerpen in beton.

Interesse in duurzaam beton? Check betonvloer.nu.