Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Printbeton van DECO CRETE is dé oplossing tegen onkruid

voor snel een offerte klikt u hier

 

Onkruidvrij straatwerk.

Bellen kan natuurlijk ook op 06-15502791

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras.

Door het grote aanbod van verschillend straatwerk is het af en toe lastig in te schatten wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u al eens aan printbeton gedacht? Leest u verder voor de toegevoegde waarde van printbeton als straatwerk voor uw terras, oprit of het grotere werk.

De juiste keuze maken voor uzelf en voor de wereld. Duurzaamheid en de verantwoorde keuze staat tegenwoordig hoog op de agenda. Een printbetonvloer die op de juiste manier aangebracht is gaat hij wel tot wel meer dan 75 jaar mee. Dit maakt een printbetonvloer een meer verantwoorde keuze ten opzichte van bijvoorbeeld sierstraatwerk of straatklinkers én het kan er net zo spectaculair uitzien. Kleur, patroon, motief –  u roept, wij draaien

 

Verkoop tafels en tuinmeubels van beton (onderhouds vrij) KLIK HIER

Eindelijk een onkruidvrije straat en terras

Printbeton lost gelijk het probleem van onkruid, groene waas en onderhoud op. Door het ontbreken van voegen, een stevige onderlaag van schuimbeton en een goede topcoating krijgt onkruid en ander vuil geen vat op uw nieuwe terras of oprit. Dit scheelt in onderhoud en ergernis. Daarnaast leent het industriële karakter leent zich goed voor een hip of minimalistisch huis of pand. Beton creëert ook een rustige basis geliefd bij winkels, kantoren en musea. Door het slijtvaste karakter is het geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.

Door schuimbeton te gebruiken i.p.v. zand als onderlaag kan ook de prijs flink naar beneden.  De kosten bedragen vanaf  €50,- per m2 ex BTW. Dit is een richtprijs – als uw zelf helpt kan het nog goedkoper.

Wat is een printbetonvloer?

Een Printbetonvloer is duurzaam en na verloop van tijd kosten- en tijdbesparend. Het is een samenstelling van beton en kleurslijtlagen. Het beton zelf bestaat uit grind, zand en cement. Het beton dat wij gebruiken laten we altijd leveren door een erkende betoncentrale. We gebruiken een speciaal mengsel voor print betond zodat het vorst- en zoutbestendig is. Hierdoor kan tijdens de wintermaanden de vorst en het strooizout het beton niet aantasten waardoor de duurzaamheid en levensduur aanzienlijk verlengd wordt!

Waar kan printbetonvloer voor gebruikt worden?

Printbeton is een veelzijdig product en kan daarom op heel veel manieren gebruikt worden. Denk onder andere aan een terras, onder een overkapping (zoals een oprit), een tuinpad, oprijlaan maar ook gewoon als bestrating. Waar het ook voor gebruikt wordt is erfverharding.

Wat kost een Printbetonvloer

printbeton in houtmotief binnen

printbeton houtmotief kan ook binnen

prijs en kosten

De prijs hangt van verschillende factoren af, waaronder het motief, de kleur en het oppervlak. Gemiddeld genomen kan er vanuit gegaan worden dat bij  ±50m2 ongeveer 100 euro kost per m2. In deze prijs is de bekisting meegenomen, evenals de montage, onderfolie, wapeningsmatten, onderleggers, het beton, kleurslijtlaag, aan- en afvoerkosten, het schoonmaken en het sealen met Lusterseal.

KIJK VOOR MEER WOONBETON

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

Gratis Tempex eps Isoleer de Kruipruimte

Kruipruimte-isolatie levert u niet alleen energiebesparing maar ook warme voeten op. Door de kruipruimte te isoleren zorgen we ervoor dat de kachel minder hard hoeft te branden en uw vloer warmer aanvoelt. Wel zo comfortabel. Bij Nuon zit u altijd goed.

Goede redenen voor kruipruimte-isolatie Gratis Tempex eps Isoleer de Kruipruimte

 • Direct meer comfort
 • Geen verbouwing nodig
 • U ontvangt een offerte op maat als wij het aanbrengen
 • Energie besparen met Gratis Tempex eps
 • Mail naar bart@tbo.nu of bel naar 06-27379838 kijk op Kruipruimte isolatie

Zo isoleren we uw kruipruimte binnen 1 dag

Bij kruipruimte-isolatie of bodemisolatie blaast een expert het materiaal in uw kruipruimte. Er ontstaat vanzelf een gelijkmatige isolatielaag. Deze laag maakt uw kruipruimte droger waardoor er minder kou optrekt en uw vloer warmer aanvoelt. Goed nieuws: de isolatie is binnen 1 dag klaar.

Isoleer de Kruipruimte

Isoleer de Kruipruimte

Wij kunnen het er ook onder maken u betaald niks voor tempex nu

Strooper Groep, een specialist in isolatie,  renovatie en restauratie. Strooper verzorgt voor Schuimbeton west de isolatie-adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden met tempex uit.

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren is er in ieder geval 50 centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte / kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kunnen we daar door heen  het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren is er in ieder geval 5o centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte / kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kan de uitvoerder daardoor het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

gratis tempex

gratis tempex

Isoleer de Kruipruimte

Isoleren van de kruipruimte met piepschuim

De kruipruimte isoleren met een laag van piepschuim bolletjes of chips gaat op eenvoudige wijze: hetzij met een blaasmachine door de leverancier of anders handmatig door de bewoner zelf. Belangrijk hierbij is dat de isolatie over de gehele vloer van de kruipruimte komt te liggen en dat er geen open niet-geïsoleerde stukken kruipruimtebodem overblijven (dat zou de werking van de kruipruimteisolatie teniet doen). Er moet een laag van circa 30 tot 40 cm worden aangebracht om de juiste isolatiewaarde te verkrijgen.

 

Wat er nodig is om aan de slag te gaan

Om de kruipruimte te isoleren met tempex is er in ieder geval 50 centimeter luchtruimte nodig. Is de luchtruimte /

kruipruimte bereikbaar via een kruipluik of vloeropening? Dan kan de uitvoerder daardoor het materiaal aanbrengen.

Zonder kruipluik of vloeropening kan hij misschien isolatie door de buitenmuur heen aanbrengen (onder het maaiveld, u ziet er na uitvoering helemaal niets meer van). Wel vraagt de uitvoerder dan om een bouwtekening of funderingstekening. Een funderingstekening is een tekening waarop de ruimtes onder uw woning staan uitgewerkt.

Reken op een deskundig en eerlijk advies

De isolatie-experts geven u deskundig en eerlijk advies over de beste isolatie voor uw woning.

Wat kunt u verwachten:

 • Onze expert neemt telefonisch contact met u op
 • Samen neemt u de aanvraag door
 • U ontvangt direct de offerte
 • Na akkoord volgt een schouw van uw woning
  Tijdens deze schouw:
  – Kijkt onze expert of er vocht is in de kruipruimte
  – Controleert hij of de kruipruimte hoog genoeg is voor isolatie

Mocht de kruipruimte niet bereikbaar zijn, dan vragen we u een bouwtekening of funderingstekening paraat te hebben waarop hij zijn advies kan baseren.

 

Polystyreen isolatie kruipruimte

Polystyreen bolletjes of chips

Tempex eps gebruiken

Tempex eps gebruiken

Eén van de meest gebruikte isolatiematerialen is polystyreen ofwel het materiaal waaruit ook piepschuim bestaat. Er zijn verschillende soorten polystyreen waaron der geïxpandeerd polystyreen (EPS) en het duurdere geëxtrudeerdpolystyreen hardschuim (XPS). De verschillen tussen de eigenschappen kunt u hier lezen. Polystyreen is er in vele verschillende vormen en maten en voor de toepassing als kruipruimte isolatie is gekozen voor kleine en handzame vormen als balletjes en chips.

Laat uw kruipruimte isoleren door ons

Strooper Isoleerd

Isoleer de Kruipruimte

Isoleer de Kruipruimte

 

Bij gebouwen hangt de energie-efficiëntie vaak af van het materiaal waarmee is geïsoleerd. De keuze van het isolatiemateriaal is daarom cruciaal om bepaalde normen en prestaties te behalen. XPS en EPS isolatie zijn zeer flexibel te gebruiken, compatibel en thermisch efficiënt voor alle plekken in het gebouw. Maar wat is nu net het verschil tussen EPS en XPS isolatie?

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

Geëxtrudeerd polystyrene (XPS) wordt gefabriceerd door persing. Door dit constante proces resulteert dit in gesloten celstructuren met een vlak oppervlak, zowel aan de boven- als binnenkant van de isolatieplaat. De gesloten celstructuur van XPS zorgt voor een waterdicht vlak en zorgt voor een lange-termijn sterkte en duurzaamheid.

Geëxpandeerd polystyreen (EPS) is geproduceerd door middel van korrels die met stoom worden verhit. Daardoor verdampt het blaasmiddel en worden de korrels geëxpandeerd. Vervolgen worden de korrels opgeschuimd, waarbij ze verkleven tot een massieve blok.

Isoleer je kruipruimte met isolatie

Druksterkte is belangrijk bij vele plaatsen als onder platen van het platte dak, betonnen vloeren, ondergronden, koude ruimtes… Over het algemeen is de dichtheid van XPS beter dan die van EPS. EPS krijgt een even hoge druksterkte als XPS als de schuimdichtheid groter wordt, wat vaak leidt tot dikkere isolatieplaten.

THERMISCHE GELEIDING

Isolatie is in de praktijk de meest voorkomende en kost-efficiënte manier om de energie-waarde van het gebouw optimaal te houden. Zowel XPS als EPS hebben een heel goede thermische geleiding. Maar de lucht opgenomen door EPS straalt warmte uit. Een sterke luchtdichte EPS plaat zal een evenwaardige thermische geleiding hebben als XPS.

De XPS-isolatie van EFYOS is een marktleidend product die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Denk maar aan de isolatie van groendaken en andere waterdichtingssystemen van SOPREMA voor vloeren, muren en ondergrondse isolatie.

WATERDAMP VERSPREIDING
De waterdamp verspreiding van EPS bedraagt 30-70. Die van XPS bedraagt 80-250. XPS wordt vaak gekozen voor vochtige plaatsen die meer resistent moeten zijn tegen waterdamp

Isoleer de Kruipruimte Gratis Tempex eps

isoleer je huis

isoleer je huis

ook je huis isoleren? Vraag het na op www.tbo.nu bel 06-15502791 of bel 06-27379838

Kijk op www.stroopergroep.nl

Subsidies 2017

Vanaf 2016 kunnen eigenaren van woningen korting krijgen op het isoleren van hun woning. Deze subsidie is tot 2018 geldig en is bedoeld om eigenaren te stimuleren meer energie te besparen. Er gelden hier wel verschillende voorwaarden voor. Namelijk:

 • De subsidie geldt voor particuliere woningen of VVE
 • Er moeten tenminste twee isolatiemaatregelen worden uitgevoerd
 • Voor het isoleren van kozijnen en ramen kan ook een subsidie worden ontvangen

Subsidie voor zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen zijn subsidiemogelijkheden. Hier zijn eveneens flink wat kosten te besparen op de energie. Bekijk eens goed welke kosten hiermee bespaard kunnen worden.

Hulp nodig met isoleren?Bel bel 06-15502791 of 06-27379838 of 0226456041

Wanneer je  je woning wilt isoleren, dan kun je dit natuurlijk doen met een gerenommeerd bedrijf. Eentje die je goed kan helpen en de isolatie naar wens kan regelen voor je. We hebben op deze website een mooi overzicht gemaakt voor je van betrouwbare en goede bedrijven.

huis goed te isoleren

huis goed te isoleren

isoleer je huis

isoleer je huis

Schuimbeton – verrassend veelzijdig

Als u schuimbeton zegt, dan zegt u in de eerste plaats veelzijdigheid. Schuimbeton is namelijk op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is het een uitstekend isolatiemateriaal, opvulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product.
Hieronder zetten we de belangrijkste ins en outs op een rijtje. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van schuimbeton.

Schuimbeton is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen; dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wanneer schuimbeton uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam schuimbeton. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen – het heeft een zogenaamde ‘gesloten’ celstructuur – is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Maar schuimbeton heeft nog veel meer voordelen.

isoleer je huis
Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huis goed te isoleren. Dit kent namelijk verschillende voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld geld mee besparen, en ook de waarde van je woning verhogen. Een ander groot voordeel is dat je ook allerlei subsidies hebt waar je van kunt profiteren.

Je huis isoleren

Er zijn talloze tips om je huis goed te isoleren. Zo kun je bijvoorbeeld je ondervloer isoleren, of ervoor kiezen om je dak te isoleren. Om de muren goed te isoleren kun je spouwmuren toevoegen. Daarnaast zijn er ook nog talloze kleine tips om je huis een beetje beter te isoleren. En hoewel de meeste tips erg goed zijn, kost het doorgaans ook meteen wat geld. Gelukkig zijn er meerdere manieren om op financieel vlak ook weer wat terug te krijgen. Er zijn diverse subsidie-mogelijkheden.isoleer je huis

WAT KOST SCHUIMBETON

WAT KOST SCHUIMBETON

Wat kost Schuimbeton voordelen. Schuimbeton is een lichtgewicht Isolatie matriaal. Het is een mengsel van cement (het bindmiddel), zand, water (voor de verdunning) en schuimmiddel (zodat poriën ontstaan). Bij het uitharden van het mengsel ontstaan kleine belletjes, zodat de zogenaamde schuimstructuur ontstaat. Een vloer van schuimbeton heeft verschillende voordelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen?

Stuur ons een mailtje woonopbeton@gmail.com of bel met 06-54271133.

KLIK HIER

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. en Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman.

schuimbeton prijzen zijn van een aantal factoren afhankelijk. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de vloer en het soortelijk gewicht van de schuimbetonvloer.

WAT KOST SCHUIMBETON

De prijzen schuimbetonvloer
De schuimbetonvloer gaat verder waar Schuimbeton ophoudt. Met onze in eigen beheer ontwikkelde beton menginstallaties kunnen wij het mengproces controleren.
Hierdoor zijn we in staat om stabiel mengsel te creëren wat bijv. hogere isolatie bereikt dan de het traditionele Schuimbetonvloer.

Toepassingen schuimbetonvloer
• Werkvloeren
Isolatie kruipruimten
• Isolatie vries- en koelhallen
• Vulling holle ruimten in kolommen/muren
• Snelhardend voor o.a. putten, tanks, kelders en loze ruimten
• Stabilitsatie van walbeschouwing, dammen, zwembaden en dergelijke

De prijzen schuim van beton zijn vanwege de duurzaamheid, snelle werking, isolerende werking, zettingsvrij en de uitstekende .

Doordat het een isolerende werking heeft, wordt het vaak als uitvullingslaag gebruikt, bijvoorbeeld om leidingen te beschermen. Daarnaast dient het ook wel als onderlaag voor vloerverwarming en het vullen van kruipruimtes. Ten slotte wordt het vaak als ondervloer gebruikt; bovenop het schuimbeton storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke woonbetonvloer.

Omdat schuimbeton goede isolerende eigenschappen heeft, wordt het vaak als ondervloer gebruikt. Hier bovenop storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke vloer.

 

Schuimbeton voordelen

Een vloer van schuimbeton

De voordelen

 • Schuimbeton is heel erg licht, maar isoleert toch erg goed;
 • Rot en schimmels krijgen weinig vat op schuimbeton. De levensduur van een schuimbetonnen vloer is dan ook aanmerkelijk langer dan vergelijkbare vloeren;
 • Schuimbeton is duurzaam en volledig recyclebaar;
 • Het is is ook vaak goedkoper dan ‘gewoon’ beton;
 • Schuimbeton is erg vloeibaar. Hierdoor bereikt het gemakkelijk alle hoeken en gaten, en weet je zeker dat de volledige ruimte gevuld wordt. Zelf-nivellerend, noemen we dat.

De kruipruimte

Ook het isoleren van je kruipruimte kan heel goed met behulp van schuimbeton. Het voorkomt namelijk dat je last krijgt van vochtoverlast, het zorgt ervoor dat je energierekening een stuk lager is, en het verhoogt uw woonplezier.

Zowel vocht en tocht kan erg vervelend zijn. Koude voeten, schimmel en waterschade zijn enkele van de vervelende effecten van teveel vocht in de vloer. En teveel tocht verhoogt de kans op ziekte en is ook gewoon een erg vervelend gevoel. Door de kruipruimte met schuimbeton te isoleren heb je hier geen last van. Het vocht blijft onder uw woning en u heeft nergens last van.

Ten slotte bespaart het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton ook veel energie. Uw woning blijft beter warm, en u hoeft dus minder snel de verwarming weer aan te zetten. Dit bespaart ontzettend veel geld.

WAT KOST SCHUIMBETON

WAT KOST SCHUIMBETON

Meer informatie

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een mailtje of bel met 06-54271133. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman. DE kosten van schuimbeton of wat kost schuimbeton

magnesietvloer

magnesietvloer

woodstock vloeren verkoopt de magnesietvloer  Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen. Het lage gewicht van de magnesietvloer is super

Deze vloeren worden door ons bedrijf al honderd jaar gemaakt.

We hebben dan ook volop expertise in huis om deze vloer

in vrijwel ieder pand te realiseren.

Een magnesiet vloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen.

Het lage gewicht van deze vloer is niet te vergelijken met elke andere vloer.

De vloer weegt slechts 3,5 kilo per vierkante meter bij een dikte van een centimeter. Daarnaast is de vloer onbrandbaar, heeft deze een hoge buigsterkte

magnesietvloer

magnesietvloer

(meer dan de verwante cement-gebonden dekvloeren),

de vloer is naadloos en heeft een  hoge slijtvastheid en isoleert het geluid.

Magnesietvloeren kunnen niet toegepast worden in vochtige ruimtes,

maar zijn uitermate geschikt voor toepassing in authentieke monumentale industriepanden en woningen die vaak van origine nog houten vloeren hebben. Deze vloeren vertonen vaak veel niveauverschillen en kunnen niet veel gewicht dragen. Het lichte gewicht van de magnesiet vloer is daarbij een groot voordeel.

De vloer heeft zich bewezen in expertise in de loop der honderd jaar. Magnesiet vloeren worden door woodstock dagelijks gemaakt,

vooral in de oude Amsterdamse grachtenpanden en monumentale huizen.

De afdeling Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Amsterdam

adviseert deze vloeren in oude panden.

Bij woodstock vloeren is de magnesietvloer te koop

Vloeren & prijzen

Woodstock levert en monteert al meer dan 25 jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland. Van oud eiken houten vloeren, grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kazernes, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen. Bij de Oude Plank vindt u vloeren met een verleden. Hier onder vindt u ons uitgebreide assortiment houten vloeren.  70% van de houten vloeren kan zwevend gelegd worden en is dan ook verhuisbaar en geschikt voor bijvoorbeeld een huurwoning. ook daarnaast zijn verschillende vloeren mogelijk ook op vloerverwarming.

Schuimbeton

Schuimbetonvloer – verrassend veelzijdig onder de woonvloer

Als u schuimbeton zegt, dan zegt u in de eerste plaats veelzijdigheid. Schuimbeton is namelijk op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is het een uitstekend isolatiemateriaal, opvulmiddel en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product.
Hieronder zetten we de belangrijkste ins en outs op een rijtje. Lees hier meer over de verschillende toepassingen van schuimbetonvloer.

Wat is schuimbetonvloer?

Schuimbetonvloer is een vloer van licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen; dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wanneer schuimbetonvloer uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam schuimbeton. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen – het heeft een zogenaamde ‘gesloten’ celstructuur – is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Maar schuimbeton heeft nog veel meer voordelen.

Wat is schuimbeton

Voordelen van schuimbetonvloer

Alle voordelen van schuimbeton op een rij:

Isolerende werking

Schuimbetonvloer heeft een goede isolerende werking

Licht en Sterk

Het is erg licht, maar toch relatief sterk

Bestand tegen vorst en dooi

Blijvend goed onder zware uiteenlopende weersomstandigheden

Vocht en schimmel bestendig

Vochtwerend, en hierdoor goed bestand tegen schimmel

Zelfnivellerend

Altijd een afwerking die waterpas is

Volledig recyclebaar

Schuimbetonvloer is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar

Energiebesparend

Bespaar direct op de energierekening

Goedkoop in aanschaf

Schuim beton is in vergelijking met andere betonsoorten relatief goedkoop

Lange levensduur

Schuim beton gaat erg lang mee

Snel beloopbaar

Het is na toepassing al na 48 uur beloopbaar

Schuimbetonvloer als fundering

Schuimbetonvloer West B.V. levert naast het schuimbeton product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

De hele winter door lekker warme voetjes binnen, wie wil dat nou niet? Verwarming onder uw vloer zorgt voor een uitstekend binnenklimaat, het hele jaar door. Warm in de winter, koel in de zomer.

Meer informatie »

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

Meer informatie »

Anhydriet gietvloer

Anhydriet gietvloer

Een anhydrietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

Meer informatie »

Meer informatie over schuimbeton storten en prijzen?

Schuimbetonvloer is verrassend veelzijdig. Er zijn vele werken waar schuimbeton toegepast kan worden.
Wilt u meer informatie over schuim beton? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen. En als u een offerte wilt, regelen ze dat natuurlijk ook graag voor u.

Meer toepassingen   Neem contact op

Schuimbeton lichtgewicht vulmiddel Schuimbeton Voordelen

Schuimbeton voordelen. Het is een lichtgewicht bouwmateriaal, dat kunstmatig wordt gemaakt. Het is een mengsel van cement (het bindmiddel), zand, water (voor de verdunning) en schuimmiddel (zodat poriën ontstaan). Bij het uitharden van het mengsel ontstaan kleine belletjes, zodat de zogenaamde schuimstructuur ontstaat. Een vloer van schuimbeton heeft verschillende voordelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen?

Stuur ons een mailtje woonopbeton@gmail.com of bel met 06-54271133.

KLIK HIER

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. en Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman.

schuimbeton prijzen zijn van een aantal factoren afhankelijk. De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de vloer en het soortelijk gewicht van de schuimbetonvloer.

De prijzen schuimbetonvloer
De schuimbetonvloer gaat verder waar Schuimbeton ophoudt. Met onze in eigen beheer ontwikkelde beton menginstallaties kunnen wij het mengproces controleren.
Hierdoor zijn we in staat om stabiel mengsel te creëren wat bijv. hogere isolatie bereikt dan de het traditionele Schuimbetonvloer.

Toepassingen schuimbetonvloer
• Werkvloeren
Isolatie kruipruimten
• Isolatie vries- en koelhallen
• Vulling holle ruimten in kolommen/muren
• Snelhardend voor o.a. putten, tanks, kelders en loze ruimten
• Stabilitsatie van walbeschouwing, dammen, zwembaden en dergelijke

De prijzen schuim van beton zijn vanwege de duurzaamheid, snelle werking, isolerende werking, zettingsvrij en de uitstekende .

Doordat het een isolerende werking heeft, wordt het vaak als uitvullingslaag gebruikt, bijvoorbeeld om leidingen te beschermen. Daarnaast dient het ook wel als onderlaag voor vloerverwarming en het vullen van kruipruimtes. Ten slotte wordt het vaak als ondervloer gebruikt; bovenop het schuimbeton storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke woonbetonvloer.

Omdat schuimbeton goede isolerende eigenschappen heeft, wordt het vaak als ondervloer gebruikt. Hier bovenop storten of leggen we vervolgens de daadwerkelijke vloer.Schuimbeton lichtgewicht vulmiddel

Schuimbetonvloer zijn Voordelen

Schuimbeton voordelen

Een vloer van schuimbeton

De voordelen Schuimbeton Voordelen

 • Schuimbeton is heel erg licht, maar isoleert toch erg goed;
 • Rot en schimmels krijgen weinig vat op schuimbeton. De levensduur van een schuimbetonnen vloer is dan ook aanmerkelijk langer dan vergelijkbare vloeren;
 • Schuimbeton is duurzaam en volledig recyclebaar;
 • Het is is ook vaak goedkoper dan ‘gewoon’ beton;
 • Schuimbeton is erg vloeibaar. Hierdoor bereikt het gemakkelijk alle hoeken en gaten, en weet je zeker dat de volledige ruimte gevuld wordt. Zelf-nivellerend, noemen we dat.Schuimbeton Voordelen

De kruipruimte

Ook het isoleren van je kruipruimte kan heel goed met behulp van schuimbeton. Het voorkomt namelijk dat je last krijgt van vochtoverlast, het zorgt ervoor dat je energierekening een stuk lager is, en het verhoogt uw woonplezier.

Zowel vocht en tocht kan erg vervelend zijn. Koude voeten, schimmel en waterschade zijn enkele van de vervelende effecten van teveel vocht in de vloer. En teveel tocht verhoogt de kans op ziekte en is ook gewoon een erg vervelend gevoel. Door de kruipruimte met schuimbeton te isoleren heb je hier geen last van. Het vocht blijft onder uw woning en u heeft nergens last van.

Ten slotte bespaart het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton ook veel energie. Uw woning blijft beter warm, en u hoeft dus minder snel de verwarming weer aan te zetten. Dit bespaart ontzettend veel geld.

Schuimbeton Voordelen

Meer informatie Schuimbeton lichtgewicht vulmiddel

Heb je interesse in het laten storten van een schuimbetonvloer, of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een mailtje of bel met 06-54271133. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.schuimbetonvloer.nl. Als je schuimbeton door een professional wilt laten plaatsen, kijk dan eens op Pak een Vakman. Schuimbeton Voordelen

B-Mac: snel en efficiënt vlinderen

Op zoek naar een vlindermachine die én snel én efficiënt werk levert? Dan is de B-Mac echt wat voor jou. De machine is eenvoudig door één persoon te bedienen. Doordat het bedienen zo eenvoudig is, raak je een stuk minder snel vermoeid. Bovendien maakt de extra grote afwerkingsdiameter de machine perfect voor het afwerken van grotere oppervlakten.

Bekijk de B-Mac vlindermachines

B-mac

B-Mac

Kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik
 • Deskundige instructie, begeleiding en advies door onze betonspecialisten
 • Standaard geleverd met gemonteerde afwerkbladen. Voorwerkbladen, schijven en combinatiebladen op aanvraag leverbaar.

Interesse?

B-Mac kopen, of meer info? Neem dan hier contact op met de fabrikant, NewBesto.

Newbesto

NewBesto maakt met de B-Mac al meer dan 50 jaar een van de populairste vlindermachines ter wereld. De machine wordt geproduceerd in België, en verkocht in meer dan 15 landen.

Volgens de kenners is de B-Mac de beste vlindermachine ter wereld. En dat is te zien aan de verkoopcijfers. “We zullen dit jaar op een verkoop van bijna duizend uitkomen. Onze omzet groeit dit jaar met ongeveer 10 procent”, aldus de sales-afdeling. Een B-Mac wordt verkocht voor ongeveer 18.000 euro. Als we even een simpel rekensommetje maken dan is de omzet van het bedrijf dus tientallen duizenden euro’s.

Vlinderen?

Het vlinderen van een betonvloer is nodig om het beton na het storten te verdichten. Dit gebeurt met een vlindermachine voorzien is van een aantal bladen die van stand kunnen veranderen. De bladen maken een ronddraaiende beweging over de vloer, waardoor deze steeds gladder en dichter van structuur wordt.

Multifunctionele toepassing

Een gevlinderde betonvloer heeft door zijn speciale afwerking een uniek uiterlijk. Gevlinderd beton is zeer slijtvast, waardoor het veel wordt aangelegd in parkeergarages en fabriekshallen, omdat het gevlinderde beton zeer slijtvast is. De vloer kan echter ook prima gelegd worden in een kantoor. Een gevlinderde vloer heeft een eigentijds uiterlijk en geeft een stoere uitstraling aan ieder zakelijk interieur.

Help! De gaskraan gaat dicht…

De Nederlandse overheid draait de Groningse gaskraan steeds verder dicht. Waar halen we in de toekomst dan onze energie vandaan?

Een optie is het gas uit het buitenland te halen. Met de buitenlandse voorraden kan de wereld op het moment nog decennialang vooruit. Buitenlands gas wordt ook volop verhandeld via ons landje. Het komt hier binnen via ondergrondse pijpen, of vloeibaar in schepen. Om ons huis, douchewater en de koekenpan te verwarmen, is dit gas echter niet geschikt. Het kan wel geschikt worden gemaakt door er stikstof aan toe te voegen. Dit gebeurt in Nederlands onder meer in Ommen en Pernis, en kost ontzettend veel geld. Maar er is een optie waar helemaal geen gas voor nodig is; een optie die een stuk beter voor het milieu is.

Die optie gooit onze gasafhankelijke economie helemaal om. Dit betekent dat we in de komende jaren CV-systemen in de Nederlandse huizen moeten vervangen door systemen die draaien op warmtepompen of zonneboilers. En dat is dus een stuk beter voor het milieu. Omdat de Nederlandse regering uiteindelijk toch iedereen van het gas wil hebben, is deze tweede optie verreweg de beste.

Gaskraan dicht wat nu?

Vloerverwarming: goed alternatief voor gas

Vloerverwarming en duurzaam beton

Warmtepompen werken het beste in combinatie met vloerverwarming. In verbouw- of nieuwbouwprojecten en bij vloerrenovatie van bestaande woningen ligt het accent tegenwoordig op comfort en een laag energieverbruik. Daardoor staat vloerverwarming sterk in de belangstelling. Vloerverwarming draagt bij aan een behaaglijk binnenklimaat en is bovendien erg energiezuinig.

Vloerverwarming, de naam zegt het al, moet in de vloer worden gelegd. Dit kan in diverse soorten beton. Er zijn betonsoorten die erg duurzaam zijn, en dus heel goed passen bij het duurzame karakter van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Heb je interesse in duurzaam bouwen met beton, in combinatie met vloerverwarming? Vraag een offerte aan via www.isopact.nl of mail naar woonopbeton@gmail.com. Bellen kan ook: 06-54271133.

Beton duurzaam?

Beton heeft niet direct het imago dat het erg duurzaam is. Waarom beton toch duurzaam is lees je in onderstaand artikel: https://www.duurzaamgebouwd.nl/artikel/20120713-beton-en-duurzaamheid

Vakmanschap gegoten in beton

Onder vakman of vakvrouw verstaan we iemand die zich bekwaamd heeft in een of slechts enkele activiteiten binnen zijn of haar vakgebied. Hij of zij ‘verstaat zijn vak’, zoals dat heet. De meeste van de daarvoor benodigde vaardigheden worden in de praktijk geleerd. In de opleidingsperiode volgt zo’n iemand vaak een dag(deel) theorie aan een ROC of een ander opleidingsinstituut ter ondersteuning van zijn vakkennis en vaardigheden.

Veel van de huidige beroepen worden al eeuwen uitgeoefend. In het verleden werd dan vaak gesproken van ambachtsman. Denk in dit verband aan de ambachtsscholen van jaren terug. Deze stonden bij veel mensen niet in hoog aanzien. Maar tegenwoordig zit het bedrijfsleven te ‘springen’ om mensen met een soortgelijke opleiding.

Ook de betonstorter is een echte vakman. Bij Isopact werken alleen maar echte vakmensen die het vak van betonstoter tot in de perfectie verstaan.

Ed Jonker Betonvloeren

Ed Jonker Betonvloeren

Beton: van grondstof naar eindproduct

Met beton kun je alle kanten op. Het is geschikt om vloerverwarming in toe te passen, het kan waterdicht gestort worden, is ontzettend sterk en gaat geluidsoverlast tegen. Allemaal voordelen die je niet hebt bij een houten vloer. In de handel zijn zeer goede betonmortels te koop die zich uitstekend laten verwerken, mits je de aanwijzingen op de verpakking goed volgt.

Wat is er nodig voor het storten van beton?

 • Plastic folie
 • Wapeningsmateriaal
 • Betonspecie / speciekuip
 • Betonmixer of betonmolen (eventueel te huur bij een bouwmarkt)
 • Reilat / waterpas

Na het storten van het beton en een bepaalde droogtijd is het vloeroppervlak nog erg ruw. Het moet dan machinaal gevlinderd worden met een speciale machine die over het beton wordt bewogen. Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling. Na het vlinderen is de vloer weliswaar beter verdicht, maar nog steeds vrij ruw van structuur. Een gevlinderde betonvloer moet dus nog meerdere malen gepolijst worden voordat hij zijn uiteindelijke glans krijgt.

Ed Jonker betonstorten

Ed Jonker viert feest

Ed Jonker Betonvloeren is jarig vandaag. Gefeliciteerd, vakmannen!